Wat is het?

Wanneer gebruik je e-Kracht?
Samen weet je meer en kun je meer. Het is prettig als mensen met elkaar meedenken. Als je samen met anderen informatie wilt uitwisselen, een plan wilt maken en dit vervolgens samen uit wilt voeren dan is e-Kracht ideaal. Met e-Kracht kun je zelf een besloten site maken waar je anderen uitnodigt om met je mee te denken en informatie te delen. Of anderen nodigen je uit voor hun besloten site. Met e-Kracht kun je onder andere afspraken maken en met elkaar zien of het lukt om de afspraken uit te voeren.

Wat kun je met e-Kracht?
De besloten sites in e-Kracht hebben verschillende mogelijkheden, waaronder een afsprakenlijst, een adressenboek en een gespreksplein waarin je berichten met elkaar kunt uitwisselen. Ook kun je er foto’s, documenten en interessante links delen.

Wat heb je nodig om e-Kracht te gebruiken?
Het gebruik van e-Kracht is gratis. Elke gebruiker moet wel over een e-mailadres en internet beschikken. Gebruikers bepalen zelf hoe lang de besloten site actief is en wie toegang krijgt.

Wat gebeurt er met mijn gegevens in e-Kracht?
Al je gegevens zijn afgeschermd. In de besloten sites waar jij actief bent is alleen je naam te zien. Van alle andere gegevens beslis je wie wat mag zien. Jij bent zelf eigenaar van je gegevens.

Hoe kom je op de beginpagina van e-Kracht?
Je kunt altijd terugkeren naar e-Kracht via de link: www.e-kracht.nl. Ben je al gebruiker dan log je daar in met je persoonlijke gegevens. Ben je nog geen gebruiker, dan kun je daar gratis een account aanmaken.